top of page
Pillapalu Gurmeeõhtu

Pillapalu gurmeeõhtul viib meie tunnustatud peakokk Ellery Powell (Suurbritannia) Sinu maitsemeeled unustamatule teekonnale. 

Õhtusöök toimub Pillapalu Forest Retreat hubases koduses miljöös, mitte just tüüpilises restorani õhkkonnas.

Meie 4-käiguline fine dining menüü on ainulaadne ning olenenb tooraine hooajalisest saadavusest ja muidugi peakoka tujust :) Võimalusel kasutame  kohalikku, mahe ja metsast pärinevat toorainet, samuti Põhja-Eesti toiduvõrgustiku liikmete suurepäraseid saadusi. 

Õhtusöögi saab broneerida kuni 12-le inimesele hinnaga 950 eurot, mis sisaldab tervituseks pokaali kohalikku vahuveini ning mittealkohoolseid jooke.

Soovi korral on võimalik juurde tellida iga käiguga sobiv vein.

Võta meiega ühendust ja tule oma sõpruskonna või tiimiga ühele erilisele õhtusöögile Pillapalu metsas.

  • Fine dining

  • Unustamatu elamus

  • Hubane õhkkond

  • Väike seltskond 

  • Haruldane võimalus

magustoit.jpg
Meat and Cheese

TOIT

Peakokk kasutab võimalusel hooajalist kohalikku ja metsast pärinevat toorainet, et tagada unikaalsed ja ekslusiivsed maitseelamused.  

Samuti  sisaldub meie menüüs Põhja-Eesti Kohaliku Toidu märgise kandajate toodang.  

Wine Cellar

JOOGID

Kohalik vahuvein tervitusjoogina ning mittealkohoolsed joogid sisalduvad õhtusöögi hinnas.

Võimalik on juurde tellida iga käigu juurde sobiv vein. 

PEAKOKK

Ellery Powell on lõpetanud Suurbritannia Kuningliku Kulinaariakunsti Akadeemia (Royal Academy of Culinary Arts) ning töötanud mitmetes Michelini tärniga pärjatud restoranides, sh Londoni Savoy jt tunnustatud hotellides, 

Ellery on tuntud metsiku toidu kasutamise poolest uuenduslikul moel.

Ta on ka Rookülas asuva Metsaresto kaasomanik ja peakokk.

bottom of page