Pillapalu Gurmeeõhtu
Pillapalu gurmeeõhtul viib meie tunnustatud peakokk Ellery Powell (Suurbritannia) Sinu maitsemeeled unustamatule teekonnale.
Õhtusöök toimub Pillapalu Forest Retreat hubases koduses miljöös, mitte just tüüpilises restorani õhkkonnas.
Meie 4-käiguline fine dining menüü on ainulaadne ning olenenb tooraine hooajalisest saadavusest ja muidugi peakoka tujust :) Võimalusel kasutame kohalikku, mahe ja metsast pärinevat toorainet, samuti Põhja-Eesti toiduvõrgustiku liikmete suurepäraseid saadusi.
Õhtusöögi saab broneerida kuni 12-le inimesele. Hind on 90 eurot inimese kohta, mis sisaldab tervituseks pokaali kohalikku vahuveini ning mittealkohoolseid jooke. Soovi korral on võimalik juurde tellida iga käiguga sobiv vein.
Võta meiega ühendust ja tule oma sõpruskonna või tiimiga ühele erilisele õhtusöögile Pillapalu metsas.
-
Fine dining
-
Unustamatu elamus
-
Hubane õhkkond
-
Väike seltskond
-
Haruldane võimalus
TOIT
Peakokk kasutab võimalusel hooajalist kohalikku ja metsast pärinevat toorainet, et tagada unikaalsed ja ekslusiivsed maitseelamused.
Samuti sisaldub meie menüüs Põhja-Eesti Kohaliku Toidu märgise kandajate toodang.
PEAKOKK
Ellery Powell on lõpetanud Suurbritannia Kuningliku Kulinaariakunsti Akadeemia (Royal Academy of Culinary Arts) ning töötanud mitmetes Michelini tärniga pärjatud restoranides, sh Londoni Savoy jt tunnustatud hotellides,
Ellery on tuntud metsiku toidu kasutamise poolest uuenduslikul moel.
Ta on ka Rookülas asuva Metsaresto kaasomanik ja peakokk.