
PILLAPALU RESTORAN
Pillapalu Restoran tegutseb stuudios olevate koolituste ja koosviibimiste rütmis. Restoranil on üritusteks välja töötatud grupimenüü, kuid oleme paindlikud ning paneme hea meelega rõhku erisoovidele. Saame eelneval etteteatamisel valmistada toite gluteeni- ja laktoosivabalt. Samuti arvestame taimetoitlastega.
Meeskond saab grupimenüü ise komplekteerida, kuid see pole kohustus. Oleme nõu ja jõuga alati abiks.
Lõuna-ja õhtusöögid serveerime ühisele lauale, hommikusöök on buffet formaadis. Soovil pakume ka lauateenindust.
Pillapalu Restoranis on võimalik tellida ka sushit. Huvi korral kirjuta tuule@pillapalu.ee.
PEAROAD
PANEERITUD KARBONAAD
krõbeda kattega seakarbonaad, ahjus röstitud kartul, šampinjoni kaste, peedi-kitsejuustu salat, salat sidrunivinegretiga
KERGE AHJULÕHE
küpsetatud lõhe, ahjus röstitud kartul, kerge kaste, tšilli-tiigerkreveti salat, tomati salat seemnetega
AHJUKANA
küpsetatud kana, aurutatud riis, kerge kaste, arbuusi-feta salat, kreekapärane värske salat
MOORITUD SEALIHA
nelja tunni vältel küpsetatud liha kastmes, tüümianikartulid, tzatziki hõnguga salat, küpsetatud kirsstomatid
KOORENE LÕHESUPP
koorene puljong, lõhefilee, köögiviljad, maitseroheline, soojad kuklid ja maitsevõi
PANGASIUS
sinepi-mee kattega pangasiuse filee, aurutatud riis, köögiviljad, salat sidrunivinegretiga
SELJANKA
sealiha, kanaliha, loomaliha, oliivid, tomat, hapukurk, soe leib ja maitsevõi
MAGUS
TOORJUUSTUKOOK
kreemjas toorjuust, küpsis, hooajalised marjad
AVOKAADO- LAIMI TORT
avokaado ja laimi hõrk kombinatsioon
PAVLOVA POKAAL
besee, kerge kreem ja värsked vaarikad
VAHUVEIN JA MAASIKAD
pokaal vahuveini ja maasikad šokolaadiglasuuriga
KOHVIPAUS
HOOAJA SMUUTI
hooajalised viljad, taimne piim
AHJUSOOJAD KANEELISAIAD
rohke kaneeline täidis, pärmitaigen
SUUPISTE CROISSANTID
lõhe, lehtsalat, toorjuustukreem, croissant
PUUVILJAD
hooajalised viljad
VAATA KA:

